over the backbone factory

Onze missie is jouw bedrijf succesvol maken

No nonsense marketing in een tilburgs jasje

Je hebt een droom, een zaak opgezet en je doet waar je goed in bent. Maar daarnaast zijn er nog duizenden dingen waar je als ondernemer vaak veel tijd aan kwijt bent. Kostbare tijd, want de uren die jij besteed aan het bijhouden van je social media, het bedenken van flyers, marketingcampagnes, je website updaten etc. zijn uren die je niet kunt besteden aan wat je eigenlijk wilde doen. Ondernemen.

Wij zeggen altijd: “een bakker moet zijn brood kunnen bakken.” Als jij weer de tijd hebt om je brood te bakken dan zijn wij blij. Wij zorgen ervoor dat ondernemers weer kunnen focussen op het product of de dienst die ze aanbieden. Al het andere is waarschijnlijk ook nog eens werk waar je niet precies alles van af weet. Dat is zonde, want dan gebeurt het maar half.

The Backbone Factory heeft een klein team van medewerkers die allemaal gespecialiseerd zijn in iets anders. De een is fantastisch met marketing en de ander flanst binnen no-time een perfecte website voor je in elkaar! Daarnaast denken we altijd net iets verder door dan de rest. Kom je bij ons voor het maken van je website, dan krijg je (naast extreem goede koffie) ook een bak met positieve energie mee naar huis. Wij weten zeker dat jij als ondernemer meer omzet kunt behalen als je ons de randzaken laat doen en zelf de focus op je producten kunt leggen.

Onze corebusiness is dan ook ‘meer omzet genereren’. Dat doen we samen met jou, jouw bedrijfsvisie en je personeel. Laten we het ondernemen een stukje makkelijker maken! Suiker en melk of zwart?

Hoog in ons vaandel:

Samenwerken

Jij werkt met ons, wij met jou, jouw medewerkers en ons grote team van freelancers met een passie. Meer ogen, meer handen, een beter beeld! 

Max resultaat

Wij gaan voor het maximaal haalbare, maar zijn ook niet te beroerd om het eerlijke antwoord te geven wanneer iets niet haalbaar is. 

Thuisgevoel

Bij ons kom je aan de keukentafel op gesprek. Thuis, warm en alrijd betrokken bij onze klanten. Ons werk is echter van een groot kantoor niveau, maar dat is zo zonde van het geld! We blijven liever gewoon betaalbaar

Innovatie

Kom je bij ons voor een idee, dan hebben we waarschijnlijk tijdens de intake al het volgende idee in je schoot geworpen. We zitten namelijk vol met innovatieve ideen en barsten van de creativiteit om van jouw plan een succesvol plan te maken! 

Dit zijn wij!

Roos

Founder

“Co-Founder & Virtual assistant, creative spirit, meer dan 15 jaar ervaring in de detailhandel, maar weet nog steeds niet welke hand nu de linkse is.”

Koen

Co-Founder

“Co-Founder & Web developer, wandelende wikipedia voor nutteloze feiten.”

Zus

"Kantoorhond, binnenhuis-architect, hoofd bewaking en kliko."

Herman

Freelancer

“Content knaller en creatieve duizendpoot. Eigenaar van diverse webshops en onze go-to person op het gebied van brainstormen, knutselprojecten en troubleshooting”

Coming soon

Stagiaire

Begin december hebben we een nieuwe stagiair die ons zal komen versterken. We kunnen nu al niet wachten om te gaan samenwerken met deze jonge enthousiasteling

Klaar om jouw omzet te verhogen?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE ZIJN BEST LEUKE MENSEN