services

In welk stadium van groei je bedrijf zich ook bevindt, wij bieden je de tools om je omzet te verhogen. Je kunt ons inzetten voor: 

 

Website bouwen

Een goede website is het online visitekaartje van je bedrijf. Het maakt je zichtbaar en vindbaar op het internet. Wanneer je kiest voor het bouwen van een webwinkel is het zelfs je online etalage. Wij weten de geheimen van het hoger in google komen, maar we weten ook hoe we je website zo kunnen inrichten dat het voor jouw klant makkelijk en snel navigeren is. 

Ook kunnen we je winkel koppelen met je social media kanalen. Wij leveren als een van de weinige bedrijven betaalbare en toch custom made websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik én voldoen aan de laatste eisen van google én de consument.

(Product) fotografie

Als je een prachtig product hebt, moeten de foto’s minstens even goed zijn. Of het nu gaat om productfotografie, sfeerfotografie of voedsel fotografie wij hebben de juiste tools in huis om er een prachtig geheel van te maken. In onze studio aan huis in Tilburg kunnen we jouw producten in alle rust fotograferen. Maar we kunnen onze mobiele studio ook meenemen naar jouw zaak of restaurant. Dat is vooral handig als het gaat om het fotograferen van voedsel t.b.v. bv menukaarten

Marketing & Sales

Als je een fysieke of webwinkel hebt dan kun je tegenwoordig niet meer afwachten op binnenlopende klanten. Je moet ze actief gaan zoeken, je product aanbieden en aan allerlei regels voldoen om hoger in google te komen. Wij kennen die regels van google en we weten waar jouw klant zich bevindt. Samen met jou gaan we graag opzoek naar nieuwe klanten. Kun jij doen waar je goed in bent: het verkopen van jouw product. Dan doen wij waar we goed in zijn: het vinden van jouw klant! 

 

We helpen je met social media, websites, seo optimalisatie, adverteren en online marketing. Ook kijken we graag met je mee naar je huidige website, is alles wel goed vindbaar en is het  makkelijk genoeg voor jouw klant om een aankoop te doen?

Social media uitbesteden

Als een van de weinige bedrijven (we denken zelf dat we de enige zijn!) bieden we betaalbare pakketten aan voor het uitbesteden van je social media. Dat kan bij ons al vanaf 35,- per week. We hebben een aantal op maat gemaakte pakketten maar kunnen in overleg natuurlijk alles voor je doen! Social media uitbesteden kan een slimme zet zijn als je meer omzet uit je webshop wilt halen. We besteden allemaal veel tijd op de sociale platforms en zijn makkelijk getriggerd een impuls aankoop te doen mits deze precies goed voor onze neus komt. 

Dat kunnen we ! 

Ondernemen uitbesteden

We kunnen een hele opsomming maken van wat we allemaal voor je kunnen betekenen, maar in het kort komt het hier op neer: Wij doen alles waar jij als ondernemer niet aan toe komt. Of, we doen precies dat waar jij geen kaas van hebt gegeten. Je kunt bij ons dus terecht voor alles op het gebied van ondernemen. van flyers drukken tot je etalage inrichten. 

 

Heb je een vraag of een idee? Wij helpen je graag. We denken met je mee en gaan samen zoeken naar de voordeligste en meest haalbare optie voor jouw bedrijf.

Training en winkelinrichting

Met onze jarenlange praktijkervaring en kennis van de detailhandel en horeca voelen we feiloos aan waar jouw klant afhaakt, online en offline! Heb je behoefte aan een frisse kijk op je zaak of onderneming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook trainingen wat betreft klantvriendelijkheid, (bij)verkoop, cadeaus inpakken, en gerichter werk kunnen we op maat voor jouw bedrijf maken. 

 

Behoefte aan een mystery shopper? Die hebben we incognito voor je klaar staan! Zo krijg je een ongezouten frisse blik, en wellicht ook weer nieuwe inzichten om jouw bedrijf naar the next level te tillen! 

KLAAR OM JE OMZET TE VERHOGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP, WE ZIJN BEST LEUKE MENSEN